BLINGBLING | Koningsdag

Datum/Tijd
Date(s) - 27/04/2016 - 28/04/2016
12:00 - 00:00

Locatie
Bruizz Zaandam


In samenwerking met Manzo’s, Noire, Wonders, The Mail Company, Bruizz, De Koperen Bel en Café en Deli TOOST organiseert BLINGBLING Koningsdag op de Dam. Nog een paar weken en dan is het zover. Op woensdag 27 april mogen de oranje outfits eindelijk uit de kast! Vergeet dit jaar Amsterdam en blijf lekker dicht bij huis. Geen hoge entree kosten, geen gedoe met een onbereikbaar centrum en overvol openbaar vervoer. Pak de fiets of de benenwagen en kom gezellig naar het centrum van Zaandam.

BLINGBLING pakt op de Dam dit jaar groot uit op twee podia met een ijzersterke selectie van Nederlandse top DJ’s.
Op het Dam podium de beste R&B classics met lokale helden, Arno Vermaas en Rodney Williams, maar ook Supperclub ‘Monday’s’ superheld Fullscale en BLINGBLING resident en publiekslieveling Manie. Het perfecte recept om helemaal los te gaan! Uiteraard hebben wij ook aan de iets jongere bezoekers gedacht. De populaire Kevin D zal het grootste verjaardag feestje van Nederland knallend afsluiten met moderne dansvloer krakers.

Ook staat BLINGBLING op het dak van Café en Deli TOOST met de beste house classics, aan elkaar gemixt door niemand minder dan ROOG, Marcello en Lucien Foort. Ook hier natuurlijk lokale toppers. We weten zeker dat je met Orquesm, Chapter Digital, Creatures Keene, MAS, Noisy Neighbor & Axel Doorman, MC/DJ Rayden en Kelvin & Dave Dinges Da Costa alvast goed in de stemming komt.

Het Feest begint om 12.00 en we gaan we door tot middernacht. Maar liefst twaalf uur feesten en los gaan lekker dicht bij huis. Blok de 27e dus vast in je agenda want dit is er weer één die je gewoon niet mag missen.