Wij verwelkomen u graag!

Bar Bruizz is een terras, borrel en nightlife bar die zich richt op mensen die op een relaxte manier van hun glas wijn, bier, cocktail, koffie of ander drankje willen genieten.

Het genieten wordt nog eens extra bevordert door de voor Zaanse begrippen unieke en luxe terrasopstelling. Door de 20 heaters welke in het zonnescherm hangen is het zowel in de zomer als de winter heerlijk uitgaan bij Bruizz.

Het interieur van Bruizz spreekt velen tot de verbeelding en is daarom ook uitermate geschikt voor huwelijksfeesten, verjaardagen, bedrijfsfeesten, bruiloften, themafeesten, kerstborrels en nieuwjaarsrecepties. Deze feesten hebben reeds veelvuldig plaatsgevonden in Bruizz.

Bar Bruizz heeft de heerlijkste wijnen, bieren en cocktails. Ook hebben wij zelfs al de tweede prijs van Nederland gewonnen voor het beste en breedste wijn assortiment en hier zijn wij natuurlijk ontzettend trots op.

Verwacht in Bruizz geen culinaire hoogstandjes maar onze borrelkaart is absoluut om te genieten. Onze keuken is tot 1:00 in de nacht geopend.

Onze sfeervolle en herkenbare muziek staat vooral niet te hard zodat u elkaar kunt blijven verstaan. In het weekend gaat vanaf 0:00 de volume knop wel iets hoger in verband met Nightlife maar wij benadrukken graag dat wij geen feestcafé zijn. Bruizz is een echte borrelbar.

Trots zijn wij ook op ons personeel, klantvriendelijk betekent bij ons dan ook écht klantvriendelijk. Om dit te bereiken gaan wij zeer selectief te werk bij het aannemen van het personeel. Ons personeel heeft vooral een ding gemeen met elkaar en dat is dat ze met plezier bij Bruizz werken!